Ring oss
072 446 80 57
Öppet tider
Mån - Fre: 9 - 16 Endast telefonbokning
Lör - Sön: 9 -14 Endast telefonbokning

Tjänster

Hembesök

I bland är det enklare att felsöka i datorn när den är inkopplad i sin vanliga miljö. Det kan vara skrivare, eller andra tillbehör som gör att det saker inte fungerar.
Jag gör hembesök utan extra kostnad. Om jag inte kan fixa felet på plats tar jag datorn med mig till verkstaden och återställer den när den är färdig.

Backupimages (1)

Alla datorer skall med rutin göra en backup löpande, dvs. en säkerhetskopiering av Era dokument och filer. Vet ni inte hur man gör, så hjälper jag mer än gärna till!  Kontakta mig så tar jag fram förslag på rätt backup media för er.

Virusrensning

Man är hela tiden under attack från diverse skadlig programvara och virus. Ett uppdaterat virusskydd är helt nödvändigt. Nu finns det bra gratis alternativ. Vet ni inte hur man installerar eller ställer in virusskyddet gör jag gärna det åt er.  För det mesta loggar jag in med fjärrstyrning i datorn och gör installation och inställningar.

Uppdatering och Uppgraderingar

Med jämna mellanrum kommer det uppdateringar i Windows och uppgraderingar av de programvaror som du har installerat i din dator. Är du osäker om du skall göra uppgraderingen eller avvakta. Ring mig så fjärransluter jag till din dator och hjälper dig med uppdateringen.

 

Utbildningar

Tillsammans med organisationer i Helsingborg håller jag utbildningar för seniorer.
Bla annat följande kurser:
Windows för nybörjare.
Windows 10 grunder och fortsättning
Grunderna i e-post och inställningar för att ta emot epost både i telefon och dator

 

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt månadsbrev för att få lite information om datobranschen