Ring oss
072 4435161
Öppet tider
Mån - Fre: 9 till 16

Frågor och svar

Vi har har försökt att sammanställa frågor och svar i en sk FAQ. Efter hand som vi får nya frågor från våra kunder lägger vi in dem här så att andra kan dra nytta av svaren. Om ni har frågor som inte finns redovisade i vår FAQ så tveka inte att ringa oss eller dra iväg ett mail så skall vi försöka svara på era frågor.

 

 

Återställning (2)

Är min laptop-batteri dåligt?

Oavsett användning kommer ditt laptop-batteri bli sämre med tiden.  Det du kan göra är att låta din laptop batteri ladda tills mätaren på skärmen når 100 procent av kapaciteten. Koppla ur din bärbara dator från väggen och låt den köra enbart på batteri.  Kontrollera sen hur lång tid det tar att tömma batteriet under normala användningsförhållanden. Om batteriet tar helt slut snabbt då behöver den bytas ut.

 

 

 

 

Category: Återställning

Det kan bli flera anledningar och flera lösningar på varför en dator har blivit långsamt.

Först som man kan göra är att man kontrollerar alla program som man har installerat . Program brukar vara ganska stora och tar upp mycket minne från datorn. Därför är det viktigt att man avinstallera onödiga program som man  inte använder sig av.  Sedan kan man stänga ner alla program man ha igång i bakgrunden samt rensa ut gamla program och filer som bara är onödiga.

Den bästa lösningen om datorn går långsamt är att återställa datorn helt, delvis eller till en tidigare tidpunkt.  Anser du att din dator har blivit långsamt ring oss så hjälper vi dig.

 

 

 

 

Category: Återställning

Servertjänster (2)

Vi erbjuder även Windows VPS Den är dock inte i våra egna maskiner.

Category: Servertjänster

Vår VPS finns i våra egna maskiner i Helsingborg

Category: Servertjänster

 

 

 

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt månadsbrev för att få lite information om datobranschen