Ring oss
072 446 80 57
Öppet tider
Mån - Fre: 9 - 16 Endast telefonbokning
Lör - Sön: 9 -14 Endast telefonbokning

Datorreparation

Hej! Jag heter Aras Jalo och pluggar till datorteknik på Tycho Braheskolan. Jag driver laptopservice.se tillsammans med min lärare Raymond Johansson. Han har 30 års erfarenhet i branschen

Är din dator seg och behöver installeras om? Behöver du hjälp att få ordning på det trådlösa nätverket hemma? Hur är det egentligen med bilderna du tar med digitalkameran, är dom uppbackade någon annanstans än bara på datorn där hemma? Är du i behov av datasupport eller datorhjälp men inte vet var du kan vända dig?

Har du råkat tappa mobilen och skärmen gått sönder?Svartskärm?

Jag erbjuder dig som privatperson datorhjälp och datorsupport på ett professionellt och trevligt sätt.IT support som utförs i hemmet berättigar till RUT avdrag. Det betyder att efter avdrag kostar det bara 175.- per rimme att anlita oss. Det är lätt att komma i kontakt med mig, antingen via telefon 042 – 15 75 76. Du kan också skicka mail, skicka till info(a)laptopservice.se

Hur är det på firman? Du som har frisörsalong, bilverkstad, café eller liknande verksamhet, är kundregistret säkrat? Vad händer om datorn med all kundinformation inte startar på måndagsmorgonen?

Jag tillhandahåller datasupport över telefon och på plats till ert företag. Jag kan komma ut på plats och gå igenom företagets IT-behov. Jag ser över er befintliga maskinpark och nätverk.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt månadsbrev för att få lite information om datobranschen